Servicii

Servicii2019-03-25T15:22:02+00:00

Website-ul, amprenta afacerii tale in online

Împreună cu Dream Big Corporation poți crea un website potrivit pentru afacerea ta, indiferent de domeniul de activitate al acesteia. Totodată, specialiștii nostri iți stau la dispoziție pentru sfaturi și consiliere în materie de web development, web design, precum și brand identity.

Afla mai multe
Dream Big Corporation

Creare magazin online

Acum că timpul a ajuns un factor important al vieții nostre, shoppingul online devine necesar. Tot mai multe afaceri recurg la metoda magazinelor online. Specialiștii de la Dream Big Corporation vor găsi soluția optimă pentru afacerea ta, vor găsi o metodă eficientă de a prezenta produsele tale și vor crea un design prietenos pentru utilizatori.

Afla mai multe

Dezvoltare aplicatii iOS/Android

Dream Big Corporation vă oferă servicii de creare aplicații iOS și Android, care acoperă întregul ciclu de dezvoltare, de la concept la distribuție. Folosind o metodologie agilă dovedită și un talent intern, oferim produse personalizate end-to-end, care includ întreaga gamă de dispozitive pentru fiecare sistem de operare în parte.

Afla mai multe

Graphic Design

Imaginea unui produs sau a unui serviciu vinde cel mai bine, întrucât aceasta este primul element cu care utilizatorii iau contact.  Fie că ai nevoie de un design minimalist, fie de unul complex, specialiștii Dream Big Corporation sunt aici să îți vină în ajutor. Compania noastră oferă servicii de graphic și web design.

Afla mai multe

Digital Marketing

Salesforce marketing cloud reprezintă un sistem de marketing, care și-a creat un nume în piața aplicațiilor online. Platforma are un set foarte diversificat de soluții în domeniul de marketing, prin intermediul căreia poți livra nu numai un conținut de advertising captivant…

Afla mai multe

Mentenanță IT

Dream Big Corporation oferă servicii de mentenanță, iar instituțiile de învățământ preuniversitar beneficiază de evaluare gratuită. Personalul nostru este calificat și are experiență în acest domeniu.

Afla mai multe

Solicită o ofertă!