Servicii

Servicii2019-02-11T13:55:52+00:00

Website-ul, amprenta afacerii tale in online

Impreuna cu Dream Big Corporation poti crea un website potrivit pentru afacerea ta, indiferent de domeniul de activitate al acesteia. Totodata, specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru sfaturi si consiliere in materie de web development, web design, precum si brand identity.

Afla mai multe
Dream Big Corporation

Creare magazin online

Acum ca timpul a ajuns un factor important al vietii nostre, shoppingul online devine necesar. Tot mai multe afaceri recurg la metoda magazinelor online. Specialistii de la Dream Big Corporation vor gasi solutia optima pentru afacerea ta, vor gasi o metoda eficenta de a prezenta produsele tale, vor crea un design prietenos pentru utilizator.

Afla mai multe

Dezvoltare aplicatii iOS/Android

Dream Big Corporation vă oferă servicii de creare aplicatii iOS si Android care acoperă întregul ciclu de dezvoltare, de la concept la distribuție. Folosind o metodologie agilă dovedită și un talent intern, oferim produse personalizate end-to-end care includ întreaga gamă de dispozitive pentru fiecare sistem de operare in parte.

Afla mai multe

Graphic Design

Imaginea unui produs sau a unui serviciu vinde cel mai bine, caci acesta este prima cu care utilizatorii iau contact.  Fie ca ai nevoie de un design minimalist, sau unul complex specialistii Dream Big Corporation sunt aici sa iti vina in ajutor. Compania noastra ofera servicii de graphic si web design.

Afla mai multe

Mentenanta IT

Dream Big Corporation ofera servicii de mentenanta, iar institutiile de invatamant preuniversitar beneficiaza de evaluare gratuita. Personalul nostru este calificat si are experienta in acest domeniu.

Afla mai multe

Solicită o ofertă!