Cine suntem?

Despre noi2019-02-04T10:06:01+00:00

Dare to Dream Big

Motto-ul nostru este “Dare to dream big” si dorim să îl transmitem tuturor. Am plecat la drum cu dorința și pasiune pentru a dezvolta produse inovative. Fie că este vorba despre crearea unui site web, crearea unui magazin online, a unei aplicații web sau mobile suntem dedicați clienților și parternilor noștri. Agenția de web design din București are că obiectiv principal satisfacerea nevoilor pieței . Dream Big corporation oferă servicii de creare aplicatii mobile iOS și Android, creare site, creare magazin online. Pentru mai multe detalii te invităm să accesezi secțiune de servicii a meniului. Nu ezită să ne contactezi dacă ai întrebări sau dorești o oferta personalizată.

Fie că este vorba despre crearea unui site weba unui magazin online, a unei aplicații web sau mobile, suntem dedicați clienților și partenerilor noștri. Dream Big Corporation are ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor pieței in ceea ce priveste crearea unui website cu un design pliat pe cerintele clientilor. 

Pentru mai multe detalii legate de servicile oferite de noi, solicita oferta personalizată!

Identitate brand

Cele mai insemnate si importante elemente ce alcatuiesc identitatea vizuala a unei companii sunt: Logo, simbol, slogan, carti de vizita, plicuri, foi cu antet, reviste, brosuri, pliante si nu in ultimul rand, website-ul

Design grafic

Fie că este vorba de o siglă, o carte de vizită sau de un pachet complet de identitate vizuală, integrate în designul website-ului sau realizate separat, vă stăm la dispoziție cu idei, consultanță și realizare practică.

Web design

Cream pagini web la cele mai noi standarde in domeniu, cu unelte moderne și pe platforme stabile. Ne asigurăm că sunt folosite tehnici de ultimă oră pentru a realiza un design cât mai actual, conform ultimelor tendințe în designul web.

SEO

Intreg continutul site-urilor este optimizat la maxim pentru cautările pe Google, aducand un trafic sporit. Optimizarea SEO pentru motoarele de cautare este in opinia noastra unul din elementele fundamentale ce tin de prezenta clientilor pe web.

Mobile-friendly

Designul este responsive si mobile-friendly, ceea ce asigura o functionare perfecta si o afisare optima a continutului pe orice tip de ecran, fie ca este vorba despre desktop, telefon mobil / smartphone sau tableta.

Bloguri si reviste

Dacă scrieti articole pentru blogul personal, sunteti pasionat de fotografie sau doriti sa publicati online un ziar sau o revista, oferim solutii complete pentru transpunerea creativitatii dumneavoastra in mediul virtual.

Web design

Daca ai nevoie de un site, cu web design personalizat, de un magazin online sau poate o aplicatie pentru iOS sau Android, te putem ajuta. Site-urile realizate de noi au o design unic, responsive, compatibil cu toate device-urile: Iphone, Ipad, MacBook. Suntem la curent cu toate cerintele pe care motoarele de cautare le impun. Solutiile de web design sunt personalizate si adaptate cerintelor tale. Suntem experti in ceea ce inseamna online marketing, web design, creare magazine online, implementare metode de plata, optimizare SEO, realizarea magazinelor online, promovare online.

Dezvoltare Software

Folosind experienta noastra in dezvoltarea de software ca echipa, putem livra solutii finale pentru dezvoltarea produselor IT. De la inceput, de la concept, analiza, proiectare, dezvoltare, testare si intretinere. In timp ce ciclul de viata al unui produs este o calatorie, colaboram indeaproape cu clientii nostri. Impreuna, putem lucra pentru a maximiza nu numai durata de viata a produsului, ci si revenirea investitiei pe care produsele o aduc clientilor nostri.

Toata experienta noastra este folosita pentru a oferi intotdeauna servicii corecte de software development clientilor nostri, in timp ce li se ofera cea mai buna calitate pentru produsul lor.

Branding & PR

Clientii sunt multi si diferiti , nivelul de concurenta este foarte mare iar, de cele mai multe ori, este greu de diferentiat intre produse sau servicii care se adreseaza aceleiasi categorii de clienti, prin urmare branding-ul ramane una dintre cele mai de succes in lupta continua pentru cota de piata.

Ai nevoie de un serviciu de branding care sa te diferentieze fata de piata si ca produsele tale sa poarte o marca unica care sa le reprezinte. Daca iti doresti un look fresh pentru afacerea ta atunci putem sa te relansam prin metodele noastre inedite si unice.

MAI MULTE

DESPRE NOI!

Dream Big Corporation este o companie de realizare software si de web design, cu sediul in Bucuresti. A aparut din dorinta a oferi servicii de calitate, mereu adaptate la cerintele si standardele clientilor nostri. Daca doresti crearea unui site de prezentare sau doar optimizarea site-ului existent la cerintele actuale, realizarea unui magazin online, ori crearea unei aplicatii mobile, suntem aici pentru tine. Specialistii nostri realizeaza site-ul in HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL si aplicatii mobile in Swift si JavaScript.