Cine suntem?

Despre noi2019-03-25T14:53:22+00:00

Dare to Dream Big

Motto-ul nostru este “Dare to dream big” și dorim să îl transmitem tuturor. Am plecat la drum cu pasiune și dorința de a dezvolta produse inovative. Fie că este vorba despre crearea unui site web, fie de crearea unui magazin online, a unei aplicații web sau mobile, suntem dedicați clienților și partenerilor noștri. Agenția de web design din București are ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor pieței . Dream Big Corporation oferă servicii de creare aplicații mobile iOS și Android, creare site și creare magazin online. Pentru mai multe detalii te invităm să accesezi secțiunea de servicii a meniului. Nu ezita să ne contactezi dacă ai întrebări sau dacă dorești o ofertă personalizată.

Fie că este vorba despre crearea unui site web, fie de crearea unui magazin online sau a unei aplicații web/mobile, suntem dedicați clienților și partenerilor noștri. Dream Big Corporation are ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor pieței în ceea ce privește crearea unui website cu un design pliat pe cerințele clienților. 

Pentru mai multe detalii legate de serviciile oferite de noi, solicita oferta personalizată!

Identitate brand

Cele mai însemnate și importante elemente ce alcătuiesc identitatea vizuală a unei companii sunt: Logo, simbol, slogan, cărți de vizită, plicuri, foi cu antet, reviste, broșuri, pliante și, nu în ultimul rând, website-ul.

Design grafic

Fie că este vorba de o siglă, fie de o carte de vizită sau de un pachet complet de identitate vizuală integrat în designul website-ului sau realizate separat, vă stăm la dispoziție cu idei, consultanță și realizare practică.

Web design

Creăm pagini web la cele mai noi standarde în domeniu, cu unelte moderne și pe platforme stabile. Ne asigurăm că sunt folosite tehnici de ultimă oră pentru a realiza un design cât mai actual, conform ultimelor tendințe în designul web.

SEO

Întreg conținutul site-urilor este optimizat la maximum pentru cautările pe Google, aducând un trafic sporit. Optimizarea SEO pentru motoarele de căutare este, în opinia noastră, unul din elementele fundamentale ce țin de prezența clienților pe web.

Mobile-friendly

Designul este responsive și mobile-friendly, ceea ce asigură o funcționare perfectă și o afișare optimă a conținutului pe orice tip de ecran, fie că este vorba despre desktop, fie de telefon mobil / smartphone sau tabletă.

Bloguri si reviste

Dacă scrieți articole pentru blogul personal, sunteți pasionat de fotografie sau doriți să publicați online un ziar sau o revistă, oferim soluții complete pentru transpunerea creativității dumneavoastră în mediul virtual.

Web design

Dacă ai nevoie de un site cu web design personalizat, de un magazin online sau poate o aplicație pentru iOS sau Android, te putem ajuta. Site-urile realizate de noi au un design unic, responsive, compatibil cu toate device-urile: Iphone, Ipad, MacBook. Suntem la curent cu toate cerințele pe care motoarele de căutare le impun. Soluțiile de web design sunt personalizate și adaptate cerințelor tale. Suntem experți în ceea ce înseamnă online marketing, web design, creare magazine online, implementare metode de plata, optimizare SEO, realizarea magazinelor online, promovare online.

Dezvoltare Software

Folosind experiența noastră în dezvoltarea de software ca echipa, putem livra soluții finale pentru dezvoltarea produselor IT, pornind de la ideea de bază, materializată într-un concept și o analiză, până la etapele de proiectare, dezvoltare, testare si întreținere. După cum știm, ciclul de viață al unui produs este o călătorie pe parcursul căreia colaborăm îndeaproape cu clienții noștri. Impreună putem lucra pentru a maximiza, nu numai durata de viață a produsului, ci și revenirea investiției pe care produsele o aduc clienților noștri.

Toata experiența noastră este folosita pentru a oferi întotdeauna servicii corecte de software development, asigurând cea mai bună calitate pentru clienții noștri.

Branding & PR

Clienții sunt multi și diferiți , nivelul de concurență este foarte mare, iar, de cele mai multe ori, provocarea este să te faci remarcat cu o gamă de produse și servicii ce se adresează aceleiași categorii de clienți. Prin urmare, branding-ul rămâne unul dintre cele mai de succes servicii în lupta continuă pentru cota de piață.

Dacă ai nevoie de un serviciu de branding care să îți propulseze produsul drept o marca unică sau daca îți doresti un look fresh pentru afacerea ta, atunci putem să te relansăm prin metodele noastre inedite și unice.

MAI MULTE

DESPRE NOI!

Dream Big Corporation este o companie de realizare software și de web design, cu sediul în București. A apărut din dorința de a oferi servicii de calitate, mereu adaptate la cerințele și standardele clienților noștri. Dacă dorești crearea unui site de prezentare sau doar de optimizare a site-ului existent la cerințele actuale, realizarea unui magazin online, ori crearea unei aplicații mobile, suntem aici pentru tine. Specialiștii noștri realizează site-ul în HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL și aplicații mobile în Swift și JavaScript.