Creare site web

Creare site web2019-03-25T14:56:16+00:00

Dezvolta un nou  site web cu noi !

Beneficiile unui site web :

  • Serviciile tale vor fi disponibile pentru clienți 24/7  de oriunde din lume
  • Îmbunătățește imaginea companiei dumneavostră în fața clienților
  • Site-ul te ajută să adaugi nelimitat materiale care să te ajute să îți promovezi serviciile (texte,poze,materiale multimedia)
  • Un site va aduce un plus de valoare companiei tale, credibilitate și profesionalism.
  • Pe site le puteți arăta clienților informații despre experința dumneavoastră.
  • În orice strategie de creștere a vânzărilor este, întodeauna, inclusă crearea unui site web
  • Oferă suport clienților – pe site clienții vor găsi răspuns la serviciile/produsele  pe care le oferiți
Doresc un site-web!
Vezi portofoliu

Identitate de brand

Ținem întotdeauna cont de identitatea de brand pe care afacerea ta o are, deorece noi considerăm că identitatea vizuală este cel mai important atribut al unui business de succes. În funcție de aceasta, proiectăm site-ul și stabilim strategia de dezvoltare al acestuia. Aceasta este etapa în care stabilim etapele desfășurării proiectului.

Arhitectură

Aceasta este etapa în care specialiștii Dream Big Corporation proiecteză modul în care site-ul va arăta, vor stabili caracteristicile, precum și funcționalitățile acestuia.

Web design

Aceasta este etapa în care web designerul va pune cap la cap toate ideile primite de la client și, imbinându-le cu propria-i imaginație, va realiza design-ul site-ului perfect.

Responsive

Site-urile sunt făcute să răspundă și să funcționeze pe diferite ecrane, de la smartphone la tabletă și desktop. Codificarile din front-end sunt realizate în HTML5, CSS3, SASS, LESS, site-ul web fiind personalizat pentru client.

Testarea

Site-ul este testat pe mai multe dispozitive pentru a ne asigura că paginile se încarcă rapid, în mod corespunzător pe mobil, tabletă și desktop. În plus, sunt puse în aplicare măsurile de securitate ale site-ului(https) și este testat pentru o performanță seo corespunzătoare.

Lansare și analiză

Site-ul se lansează live, iar apoi sunt implementate sisteme de monitorizare a site-ului, pentru a studia comportamentul utilizatorului și pentru a face ca vizitele acestora pe site să fie cât mai plăcute.

Site-ul de prezentare e cartea ta de vizită-n online: te interpune la un click distanță față de viitorul tău client. E important să spui cine ești, dar e mai important cum o spui. Și poate că-i momentul ca un specialist să facă asta pentru tine. Noi cunoaștem tendințele, aflăm de la tine ce te face unic și ne ocupăm de realizarea unui site web pe măsură, cu tot ce ai nevoie: interfață de administrare, design responsive și compatibil cu device-urile de actualitate, care au caracteristici performante oferite de producătorii de top: Apple, Samsung etc.

Nu mai aștepta!

                                                                                                                                Contactează-ne acum !

Fiecare client va primi oferta personalizată !