Creare site web

Creare site web2019-02-05T16:12:34+00:00

Dezvolta un nou  site web cu noi !

Beneficiile unui site web :

  • Serviciile tale vor fi disponibile pentru clienti 24/7  de oriunde din lume
  • Imbunatateste imaginea companie dumneavostra in fata clientilor 
  • Site-ul te ajuta sa adaugi nelimitat materiale care sa te ajute sa iti promovezi serviciile (texte,poze,materiale multimedia)
  • Un site va aduce un plus valoare companiei tale si va crea un plus de credibilitate si profesionalism.
  • Pe site puteti arata clientilor tai informatii despre experinta dumneavoastra.
  • In orice strategie de cresterea vanzarilor este intodeauna inclusa creare de site web
  • Ofera suport clientilor – pe site clienti vor gasi raspuns la serviciile/produsele  pe care le oferiti
Doresc un site-web!
Vezi portofoliu

Identitate de brand

Tinem intotdeauna cont de identitatea de brand pe care afacerea ta o are deorece noi consideram ca identitatea vizuala este cel mai important atribut al unui business de succes. In functie de acesta, proiectam site-ul si stabilim strategia de dezvoltate al acestuia. Aceasta este etapa in care stabilim etapele desfasurarii proiectului.

Arhitectură

Aceasta este etapa in care specialistii Dream Big Corporation proiecteza modul in care site-ul va arata, vor stabili caracteristicile, precum si functionalitatile acestuia.

Web design

Aceasta este etapa in care web designerul va pune cap la cap toate ideile primite de la client si inbinandu-le cu propria-i imaginatie va realiza design-ul site-ului perfect.

Responsive

Site-urile sunt făcute să răspundă și să funcționeze pe diferite ecrane, de la smartphone la tabletă și desktop. Codificarile din front-end sunt realizate în HTML5, CSS3, SASS, LESS, site-ul web fiind personalizat pentru client.

Testarea

Site-ul este testat pe mai multe dispozitive pentru a ne asigura că paginile se încarcă rapid, în mod corespunzător pe mobil, tabletă și desktop. În plus, sunt puse în aplicare măsurile de securitate a site-ului(https) și este testat pentru o performanță seo corespunzătoare.

Lansare si analiza

Site-ul se lansează live, iar apoi sunt implementate sisteme de monitorizare a site-ului, pentru a studia comportamentul utilizatorului și pentru a face ca vizitele acestora pe site să fie cât mai plăcute.

Site-ul de prezentare e cartea ta de vizită-n online: te interpune la un click distanță față de viitorul tău client. E important să spui cine ești, dar e mai important cum o spui. Și poate că-i momentul ca un specialist să facă asta pentru tine. Noi cunoaștem tendințele, aflăm de la tine ce te face unic și ne ocupăm de realizarea unui site web pe măsură, cu tot ce ai nevoie: interfață de administrare, design responsive și compatibil cu device-urile de actualitate care au caracteristici performante oferite de producatorii de top: Apple, Samsung etc.

Nu mai astepta!

                                                                                                                                Contacteaza-ne acum !

Fiecare client va primi oferta personalizata !

Profită acum de oferta lunii februarie:

20% reducere la serviciul de creare site 

Solicită o ofertă!