Creare magazin online

Creare magazin online2019-01-23T17:55:28+00:00
Creare magazin Online

Creare magazin online

In orice afacere ce implica vanzarea de produse  este important sa poti vinde la orice ora. Crearea unui magazin online este solutia optima de cresterea vanzarilor creste vanzarilor  companiei. Primul pas este sa identificam impreuna modul optim prin care sa prezentam produsele tale.Vom incepe prin a analiza nisa pietei pe care activati si publicul tinta pe care il targetezi. Echipa noastra specializata te va ajuta sa lansezi magazinul tau online pe una din platformele WordPress, Magento, Prestashop etc.

Profita acum de oferta lunii ianuarie:

       20% reducere la serviciul de creare site    

Doresc un magazin online!
VEZI PORTOFOLIU

Consultanta realizare magazin

Atunci cand decizi sa deschizi un magazin online sunt multe lucruri pe care trebuie sa le ai in calcul.De la design-ul potrivit si pana la metoda de plata.

Arhitectură magazin

In aceasta etapa vom stabili impreuna cum va fi organizat magazinul online. Cum vom organiza catalogul de produse astfel incat experienta utilizatorului sa fie cat mai placuta in timpul cumparaturilor.

Realizare catalog

Catalogul magazinului online va fi personalizat si organizat in functie de produsele pe care le vinzi.

Implementare plata

Modalitatile de plata pe care le putem implementa sunt diverse.Incepand de la plata ramburs si pana la plata cu cardul in normele de siguranta existente.

Testare

Odata ce se termina realizarea magazinului online acesta va fi testat folosind tehnici actuale pentru a ne asigura de o functionalitate optima pentru clienti.

Optimizare

In varianta de testare ne asiguram ca magazinul online va fi optimizat pentru toate device-urile. Mobil, tableta, desktop si ne asiguram ca site-ul este optimizat si din punct de vedere SEO.

Solicită o ofertă!