Creare magazin online

Creare magazin online2019-03-25T15:08:34+00:00
Creare magazin Online

Creare magazin online

În orice afacere, ce implică vânzarea de produse, este important să poți vinde la orice oră. Crearea unui magazin online este soluția optimă de creștere a vânzărilor companiei. Primul pas este să identificăm împreună modul optim prin care să prezentăm produsele tale. Vom începe prin a analiza nișa pieței pe care activați și publicul țintă pe care îl targetați. Echipa noastră specializată te va ajuta să lansezi magazinul tău online pe una din platformele WordPress, Magento, Prestashop etc.

Doresc un magazin online!
VEZI PORTOFOLIU

Consultanță realizare magazin

Atunci când decizi să deschizi un magazin online sunt multe lucruri pe care trebuie să le ai în calcul, de la design-ul potrivit, până la metoda de plată.

Arhitectură magazin

În această etapă, vom stabili împreună cum va fi organizat magazinul online. Cum vom organiza catalogul de produse, astfel încât experiența utilizatorului să fie cât mai plăcută în timpul cumpărăturilor.

Realizare catalog

Catalogul magazinului online va fi personalizat și organizat în funcție de produsele pe care le vinzi.

Implementare plată

Modalitățile de plată pe care le putem implementa sunt diverse, începând de la plata ramburs și până la plata cu cardul în normele de siguranță existente.

Testare

Odată ce se termină realizarea magazinului online, acesta va fi testat folosind tehnici actuale pentru a ne asigura de o funcționalitate optimă pentru clienți.

Optimizare

În varianta de testare ne asigurăm că magazinul online va fi optimizat pentru toate device-urile, mobil, tabletă, desktop și ne asigurăm că site-ul este optimizat și din punct de vedere SEO.

Solicită o ofertă!