Creare aplicatii mobile

Creare aplicatii mobil2019-02-06T16:07:20+00:00

Creare aplicatii iOS

Dezvoltam aplicatii mobile iOS

Developerii Dream Big Corporation iti stau la dispozitie pentru a realiza cea mai buna aplicatie pentru business-ul tau. Acestia iti pot crea aplicatii Android care sa cuprinda un design personalizat, adaptat nevoilor tale si ale business-ului tau.  Alege sa le oferi utilizatorilor tau o experienta de neuitat. Aplicatiile dezvoltate de noi sunt potrivite pentru orice device care functioneaza cu un sistem de operare iOS, de la iPhone la iPad.

Care sunt avantajele realizarii aplicatiei tale cu Dream Big Corporation?

  • Toate aplicatiile realizate de developerii Dream Big sunt dezvoltate in Swift, de la zero;
  • Design personalizat
  • Back-end data in baze de date, Json, HTML, XML, etc.
  • Testatare

Creare aplicatii Android

Dezvoltam aplicatii mobile Android

Developerii Dream Big Corporation iti stau la dispozitie pentru a realiza cea mai buna aplicatie pentru business-ul tau. Acestia iti pot crea aplicatii Android care sa cuprrinda un design personalizat, adaptat nevoilor tale si ale business-ului tau.  Alege sa le oferi utilizatorilor tau o experienta de neuitat. Aplicatiile dezvoltate de noi sunt potrivite pentru orice device care functioneaza cu un sistem de operare Android, de la mobile divice-uri la tablete.

Care sunt avantajele colaborarii cu Dream Big Corporation?

  • Toate aplicatiile realizate de developerii Dream Big sunt dezvoltate in Java, de la zero;
  • Design personalizat
  • Back-end data in baze de date, Json, HTML, XML, etc.
  • Testatare
HAI SA NE CUNOASTEM!

Avantajele crearii unei aplicatii mobile

Aplicațiile mobile s-au dovedit a fi rapide și eficiente în implicarea intereselor clienților și comunicarea lansărilor de produse, a noilor servicii, a ofertelor promoționale, a caracteristicilor îmbunătățite și a ratelor reduse.

Construirea loialității clienților este un aspect critic și dificil de marketing al unei afaceri. Aplicațiile pentru afaceri ajută la îmbunătățirea acestui drum dezvoltând o conexiune între client și brand prin mementouri și notificări constante.

Atunci când potențialii clienți au nevoie de un produs sau de servicii, este mult mai probabil ca ei să-l caute pe smartphone-ul lor, mai degrabă decât pe un laptop. Cercetările arată că majoritatea căutărilor sunt făcute în mișcare în timp ce călătoriți, socializați și așteptați pentru întâlniri, mai degrabă decât în ​​timpul liber, în cazul în care cineva are acces la sistemul laptop sau desktop.

În timp ce comunicarea între clienți este importantă pentru marketing, o comunicare inversă este la fel de importantă pentru a menține loialitatea clienților. Clienții îl iubesc atunci când preocupările și plângerile lor sunt audiate și rezolvate cu un timp minim de întârziere, iar acest lucru, la rândul său, ajută întreprinderile să-și construiască loialitatea față de marcă

Profită acum de oferta lunii februarie:

10% reducere la serviciul de realizare aplicatii iOS/Android

Solicită o ofertă!