Creare aplicatii mobile

Creare aplicatii mobil2019-03-25T15:36:54+00:00

Creare aplicații iOS

Dezvoltăm aplicații mobile iOS

Developerii Dream Big Corporation iți stau la dispoziție pentru a realiza cea mai bună aplicație pentru business-ul tău. Aceștia îți pot crea aplicații Android care să cuprindă un design personalizat, adaptat nevoilor tale și ale business-ului tău.  Alege să le oferi utilizatorilor tăi o experiență de neuitat. Aplicațiile dezvoltate de noi sunt potrivite pentru orice device care funcționează cu un sistem de operare iOS, de la iPhone la iPad.

Care sunt avantajele realizării aplicației tale cu Dream Big Corporation?

  • Toate aplicațiile realizate de developerii Dream Big sunt dezvoltate în Swift, de la zero;
  • Design personalizat
  • Back-end data în baze de date, Json, HTML, XML, etc.
  • Testare

Creare aplicații Android

Dezvoltăm aplicații mobile Android

Developerii Dream Big Corporation iți stau la dispoziție, pentru a realiza cea mai bună aplicație pentru business-ul tău. Aceștia îți pot crea aplicații Android, care să cuprindă un design personalizat, adaptat nevoilor tale și ale business-ului tău. Alege să le oferi utilizatorilor tăi o experiență de neuitat. Aplicațiile dezvoltate de noi sunt potrivite pentru orice device care funcționează cu un sistem de operare Android, de la mobile divice-uri la tablete.

Care sunt avantajele colaborării cu Dream Big Corporation?

  • Toate aplicațiile realizate de developerii Dream Big sunt dezvoltate în Java, de la zero;
  • Design personalizat
  • Back-end data în baze de date, Json, HTML, XML, etc.
  • Testare
HAI SA NE CUNOASTEM!

Avantajele creării unei aplicații mobile

Aplicațiile mobile s-au dovedit a fi rapide și eficiente în implicarea intereselor clienților și comunicarea lansărilor de produse, a noilor servicii, a ofertelor promoționale, a caracteristicilor îmbunătățite și a ratelor reduse.

Construirea loialității clienților este un aspect critic și dificil de marketing al unei afaceri. Aplicațiile pentru afaceri ajută la îmbunătățirea acestui drum dezvoltând o conexiune între client și brand prin mementouri și notificări constante.

Atunci când potențialii clienți au nevoie de un produs sau de servicii, este mult mai probabil ca ei să-l caute pe smartphone-ul lor, mai degrabă decât pe un laptop. Cercetările arată că majoritatea căutărilor sunt făcute în mișcare în timp ce călătoriți, socializați și așteptați pentru întâlniri, mai degrabă decât în ​​timpul liber, în cazul în care cineva are acces la sistemul laptop sau desktop.

În timp ce comunicarea între clienți este importantă pentru marketing, o comunicare inversă este la fel de importantă pentru a menține loialitatea clienților. Clienții îl iubesc atunci când preocupările și plângerile lor sunt audiate și rezolvate cu un timp minim de întârziere, iar acest lucru, la rândul său, ajută întreprinderile să-și construiască loialitatea față de marcă

Solicită o ofertă!